A kínai láncfűrész henger is lehet minőségi

By | 2019. augusztus 3. szombat
Láncfűrész alkatrészek széles választéka

Láncfűrész alkatrészek széles választéka

Bizonyára sokakkal előfordult már, hogy elvitték szervizbe a meghibásodott fűnyírót, mosógépet, láncfűrészt és azt a választ kapták, hogy ezt már nem éri meg megjavítani, ugyanis jobban járunk, ha egy újat veszünk. Ilyenkor sokunknak átszalad az agyán, hogy végül is ki tudja még meddig húzná a javítást követően.

A láncfűrészek esetében nem érdemes feltétlenül a gyári alkatrészek mellett dönteni. A kínai láncfűrész henger a cvgshop.hu kínálatában ugyanolyan magas minőséget képvisel mint az eredeti.

A „kínai“ jelző nem a rossz minőséget jelzi ebben az esetben, hanem az alacsony árat. Hogyha saját kezünkbe vesszük a dolgokat, akkor be fogjuk látni, hogy jobb inkább néhány 100 forintot kiadni egy kínai láncfűrész hengerért, mint venni egy teljesen új Stihl MS 180-as modellt, ami nem számít olcsó darabnak.

Sajnos az is tény, hogy egyes szakemberek szeretik lehúzni a gyanútlan ügyfeleket és kitalálnak az eredeti probléma mellé még valamit, a nagyobb munkadíj érdekében, holott csak a kínai láncfűrész henger cserére lenne szükség.