A kabintáska ajánlott a repülőutakhoz

By | 2020. január 22. szerda
Kabintáskák

Kabintáskák

Ez a kellék jól jöhet az utazások során, főleg akkor, ha azok repülőgépen történnek. A kabintáska általában poliészter felhasználásával készül. Standard méretben kapható, hiszen a repülőgépekre meghatározott méretű terméket lehet felvinni. A dolgait könnyen elhelyezheti benne, hiszen egyrekeszes.

Nincsenek elválasztó falak, amelyek problémákat okozhatnak a pakolás során. A külső részén található egy zseb, ami az iratok megfelelő tárolására szolgál. A kabintáska felvihető a fapados járatok fedélzetére, így a legfontosabb kellékek Ön mellett lehetnek.

A vállpánt mellett kézi fogót is talál rajta. Ez azért is jó, mert ha nem akarja a vállán felvinni a gépre, akkor ezt kézben is megteheti. Az űrtartalmát tekintve 20 liter.

A súlya mindössze 0,5 kg, szóval a termék önmagában nem nehéz. Amennyiben hosszú útra készül és a kabintáska még nincs a tulajdonában, akkor meg kell vásárolnia! A beszerzését intézheti a hagyományos, valamint az online boltokban. Nézzen szét a termékek között és adja le rendelését még ma!