A jó fuvar a lakást is védi

By | 2021. május 5. szerda
fuvar

Fuvar

Költözésnél általában két lehetőség közül választhatunk. Mi végezzük el a munkát vagy megbízunk vele valakit. A jó fuvar összehozása nem mindig könnyű feladat, mivel rengeteg külső tényezőt kell figyelembe venni.

Először is ellenőrizni kell a bútorok méretét, hogy pontosan tudjuk a teherautó nagyságát. Amennyiben nagyobb városban, például a fővárosban élünk, akkor nem mindegy, hogy hány órakor történik a költözés, mivel a kisebb utcákba lehet, hogy be se fog tudni hajtani a jármű. A fizetett fuvarnál számolni kell a dugóval is, így érdemes kiszámolni, hogy mikor van kevesebb ember az utcákon. A költöztetés nemcsak a bútorok és a ruhák elszállításáról szól, hanem a falak és az eszközeink megóvásáról is.

A minőségi fuvar azt jelenti, hogy nem fogják letörni a falakat és a hűtőszekrény teteje sem fog megkarcolódni, hanem minden az eredeti állapotában érkezik meg az új helyére. Ráadásul az sem mindegy, hogy meddig tart a pakolás. Ha profi fuvart bérlünk, akkor a költözés egyetlen nap alatt lezajlik.