A Foresto 70cm változata gyorsan hat

By | 2019. március 28. csütörtök
Foresto 70cm

Foresto 70cm

Ha elfelejtett gondoskodni a kutyusa élősködők elleni védelméről, akkor minél hamarabb keressen egy hatékony eszközt, ami lehetőleg rövid idő alatt kifejti a hatását! A legtöbb terméknek kell 1 hét vagy több is, hogy megfelelően tudja védeni a kedvencét, de ha a Foresto 70cm változata mellett dönt, akkor már 48 óra múlva biztonságban lehet a szőrmók.

Ennyit még biztosan kibírnak, hogy ne menjenek nagyobb sétákra a szabadba, hiszen tudni való, hogy a jó idő hatására már a vérszívók is ébredezni kezdtek a téli álmukból, ilyenkor pedig nagyon éhesek. A Foresto 70cm vagy más nyakörv nélkül szinte borítékolható, hogy hazavinnének néhány nem kívánt vendéget, így jobb még pár napot az otthon óvásában maradni.

Rendelje meg most a Foresto 70cm modellt az allatelednagyker.hu oldalról és akkor rövid időn belül már együtt is élvezhetik a Nap melengető sugarait! Sőt, akár hosszabb túrákra is elindulhatnak a házőrzővel, aki így egész nyáron nem kell megtapasztalja a kullancs és a bolha okozta kellemetlenségeket!