A fog implantátumtól is függ a jó közérzet

By | 2020. október 1. csütörtök
fog implantátum

Fog implantátum

Egymást követő álmatlan éjszakák, lüktető fájdalom, ami mellett szinte képtelenség a hétköznapi teendőinket végezni. Igen, a rossz fog okozta kínról van szó, ami nemcsak a nappalokat, de az éjszakákat is megkeseríti. A professzionális körülmények között beültetett fog implantátum megoldja a problémánkat, méghozzá gyorsan és hatékonyan. Miért tűrnénk a fájdalmat feleslegesen, ha létezik hatékony megoldás is?

A Dental Center fogászati rendelőjének csapata az eltelt évtizedekben megszerezte mindazt a szakmai tapasztalatot, ami a páciensek széles spektrumon mozgó igényeinek a maximális kielégítését szolgálja. Bízzuk magunkat rájuk és a modern IHDE technikára, aminek köszönhetően a beültetett fog implantátumot azonnal kipróbálhatjuk és terhelhetjük.

Ha már az idejét sem tudja, mikor evett egy igazán jót vagy mikor mosolygott utoljára önfeledten, eljött az ideje a cselekvésnek! Egy vagy két fog, sorvégi pótlás, esetleg az egész állkapocs helyreállítása a cél? Konzultáljon a szakorvosokkal a lehetséges megoldásról!