A dekupázs segítségével könnyű alkotni

By | 2015. október 28. szerda
A dekupázzsal könnyű alkotni

A dekupázzsal könnyű alkotni

Sokan nincsenek azzal tisztában, hogy mit takar a címben lévő kifejezés. Szerencsére egyáltalán nem kell semmi bonyolultra gondolni, hiszen a dekupázs során szalvétával, papírokkal, illetve ragasztólakkal kell dolgozni. Azok is bátran alkalmazhatják ezt a technikát,

akik nem túl gyakorlottak, hiszen itt csak vágni és ragasztani kell ilyenkor, amit bárki meg tud csinálni. Ezenkívül kelleni fog egy olyan felület is, ahová a dekupázs során fel lehet ragasztani a szalvétát vagy a díszpapírokat.

Ebből a szempontból szóba jöhet a fa, a műanyag, a gipsz, illetve a vastagabb papírok. Persze a felsoroltakon kívül sok más lehetőség is adódhat, tehát érdemes lehet a re-kreativ.hu oldalról ötleteket vadászni az elkészítéssel kapcsolatban.

Szerencsére folyamatosan jelennek meg új alkalmazási módok is, tehát akár Ön is bátran kipróbálhat eddig nem alkalmazott dolgokat, mert lehet, hogy sikeres lesz a kísérlet! A dekupázst igény esetén más technikákkal is lehet ötvözni, ezért arra biztatjuk, hogy ne fogja vissza a kreativitását, hanem bátran próbálkozzon a módszerek ötvözésével!