A ciklusbarát krém rengeteget segíthet

By | 2016. június 22. szerda
Ciklusbarát krém progeszteronnal

Ciklusbarát krém progeszteronnal

A nőket gyakran kétségbeeséssel tölti el, ha valami nincsen rendben a testükkel. Bizony rengeteg olyan hölgy van, aki a pokolba kívánja a menstruációt, a női betegségeket és az alacsony libidót. Pedig elképzelhető, hogy könnyen lehetne segíteni a problémán, mert a ciklusbarát krém lassanként kiegyensúlyozza a test hormonszintjét. Ennek kapcsán sokan kérdezik meg, hogy mi van a szerben, amelynek köszönhetően jobbra fordulhat a nők helyzete?

A ciklusbarát krém a mexikói yamgyökér felhasználásával készült, ami azt jelenti, hogy nem mesterséges anyagok hatására következik be a változás. A szer használata nem drasztikus, éppen ezért a nőknek nem kell félniük a következményektől. Mindazonáltal jó lenne, ha végeztetnének egy hormontesztet a ciklusbarát krém alkalmazása előtt, mivel így kiderülhetne, milyen jelenleg a test állapota.

Ha kiderül, hogy az ösztrogén mennyisége túl magas a progeszteronhoz képest, akkor közbe kell avatkozni, mert hosszú távon többféle probléma is felütheti a fejét a hormonok miatt. A ciklusbarát krém úgy tud segíteni, hogy progeszteront juttat a szervezetbe, amelynek következtében egyensúlyba áll a szervezet. A készítmény már több esetben is bizonyított, hiszen akadnak olyan hölgyek is, akiknek megszűntek a menstruációs panaszaik az alkalmazásnak köszönhetően. Nem egy olyan család van, akik a ciklusbarát krém használatának köszönhetik a gyermek megfoganását, hiszen a progeszteron termékenyebbé teszi a hölgyeket, és csökkenti a vetélés kockázatát.

A készítmény egyébként akkor is alkalmazható, ha a hölgyek úgy érzik, hogy folyamatosan levertek és fáradtak, mert elképzelhető, hogy ennek is hormonprobléma áll a hátterében. Ne feledjük el annak a megemlítését sem, hogy a miómával és az endometriózissal kapcsolatos panaszok is mérséklődhetnek a progeszteront tartalmazó, természetes szernek köszönhetően. Vannak olyan nők, akik fogynak a hormonpótlásnak hála, ezért rengetegen érdeklődnek a készítmény iránt. Jó, ha megjegyezzük azt is, hogy a pajzsmiriggyel kapcsolatos problémák is összefügghetnek az ösztrogéndominanciával, ami azt jelenti, hogy ebből a szempontból is előnyös lehet a ciklusbarát krém.