3D látványkandalló az igazi tűzvilágért

By | 2021. október 27. szerda
3D látványkandalló

3D látványkandalló

A kandallók már magukban is varázslatosak, romantikusak, összehozzák a családot és nem csupán egy hűvös téli napon. Ha pedig 3D látványkandalló van az otthonunkban, még jobban elvarázsolhatunk vele bárkit, akit csak akarunk. Ezek a fűtőberendezések, ahogy a nevük is mutatja, igen mutatósak amellett, hogy meleget adnak és több méretben is elérhetőek.

Csodás, akár többszínű lángszimulációt jelenítenek meg a szemünk előtt, ami nagyon is igazinak tűnik, ráadásul beállíthatjuk, hogy mit szeretnénk látni. Alacsony fogyasztású LED technológiával működnek, kellemes, bensőséges hangulatot visznek az otthonunkba. Modernek, jár melléjük távkapcsoló is, de van olyan, amelyik érintőképernyős.

A 3D látványkandalló gyorsan beépíthető vagy falra akasztható, attól függően, hogy melyik fajtát választottuk. Ha a beépíthetőt vásároltuk meg, akkor az bármilyen kandalló burkolatba beépíthető. A 3D látványkandalló jellemzője, hogy elegáns kinézetű, energiatakarékos, késleltetett kikapcsolás funkcióval ellátott, nagy teljesítményű és könnyen vezérelhető.