Category Archives: Klíma

A klíma áruház halad a korral

Egy felmérés szerint, a jelenlegi fogyasztói társadalom túlnyomó részét nem igazán érdeklik a különféle elektronikai berendezések extra funkciói, mégis ezek alapján döntenek, viszont a gyakorlatban már nem használják ki.

Általában egy klíma áruház akkor tudja a legtöbb termékét értékesíteni, hogyha csökkenti az árakat, mivel a vásárlók leginkább ez alapján döntenek. A klímák esetében az olyan dolgok, mint a csendes üzemmód vagy a párátlanítás nem igazán vannak kihasználva a légkondicionáló élettartama során.

Csendesen működik a WDH 610 páramentesítő

Minimális fogyasztással rendelkező páramentesítőt keres? A Páramentesítő portálra kattintva könnyedén megtalálhatja! A lakás belső páramennyiségének szabályozására alkalmas a WDH 610 páramentesítő, amihez most ajándék páramérő készülék jár. Nem szabad kihagyni ezt a páratlan lehetőséget! Szabaduljon meg a nedvességtől ezen egyszerű készülék használatával! Megbízható működésének köszönhetően nem fog benne csalódni. A WDH 610 páramentesítő német gyártmányú, ez pedig máris szavatolja a kiváló minőségét.

Miből áll a klímaszerelés folyamata?

Abban az esetben, ha Ön a Logit Kft. felhozatalából vásárol klímaberendezést, igényelheti annak szakszerű beszerelését is, nyilván egy meghatározott ellendíj fejében. Ha előre szeretne tájékozódni a klímaszerelés folyamatáról, akkor itt megteheti. Mindenekelőtt tudnia kell, hogy az említett vállalkozás csak és kizárólag csak olyan szakemberekkel kötött szerződést, akik mindenféle szükséges képesítéssel és engedéllyel rendelkeznek, vagyis igazolni tudják, hogy értik a dolgukat.

Ugyanakkor mind be vannak regisztrálva az NKVH-nál. A vásárlás és a szerelés igénylését követően, 1 munkanapon belül megkeresi a cég egyik szerződtetett szakembere az időpont egyeztetés céljából, majd 10 munkanapon belül elvégzi a beszerelést. Amennyiben Önnek nem felel meg a kapott időintervallum, akkor megegyezés alapján igyekeznek megtalálni a megfelelő időpontot. Az klíma beüzemelését mindennap a meghatározott munkaidőn belül végzik.